MAGIX Video Pro X5 v12.0.12.4 Full


 MAGIX Video Pro X5 v12.0.12.4 | 280 mb

Dünyanın en iyi programları arasında olan MAGIX Video Pro X5 ile HD kalitedeki videolarınız üzerinde, yüksek çözünürlüklü video materyalleri, profesyonel özel efektler ve ayrıntılı düzenleme için uzmanlaşmış bir yazılımdır.

Program 900 TL değerindedir. ama siz buna TamSürüm olarak sahip olacaksınız. Program tamamen profesyoneldir. Birçok film yapımcısının, yönetmenin grafikerin kullandığı programdır. Mantığını çözerseniz sizde profesyonelliğe adım atabilirsiniz.

Kolay kullanıcı arayüzü ve mükemmel tasarlanmış video teknolojisi, video için optimize edilmiş, özelleştirilmiş çalışma alanı gözalıcı görüntü ve ses kalitesi sağlamaktadır. Magix Video Pro X, profesyonel XDCAM materyalini alma ve düzenlemeyi destekler. Kamera (DV, HDV, AVCHD, DVD, sabit disk, hafıza kartı), webcam, TV kartı, ekran yakalama veya USB Video Converter gibi birçok isteğe bağlı kayıt kaynaklarını seçin. Magix Video Pro X QuickTime, Windows Media, AVI, MPEG -1, -2, -4 (AVC), JPEG, TIF, PSD, TGA dahil tüm klasik video, ses ve grafik biçimlerini destekler...

Programın Desteklediği Giriş Formatları:
Görüntü: AVI, DV-AVI, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, MXV, MJPEG, QuickTime, WMV (HD)
Ses: WAV, MP3, OGG, WMA, MIDI, Dolby Digital stereo, Dolby Digital 5.1
Resim: JPEG, BMP, GIF, TIF, PNG, PSD, TGA
Desteklediği Çıkış Formatları:
Görüntü: AVI, DV-AVI, MJPEG, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, QuickTime, WMV (HD)
Ses: WAV, MP3, Dolby Digital stereo, Dolby Digital 5.1
Resim: JPEG, BMP



This entry was posted in
    Tüm hakları yalnızlığıma aittir. Blogger tarafından desteklenmektedir.