Nod32 Eset Antivirus 6 + Nod32 Eset Smart Security 6 full (resimli anlatım)


ESET NOD32 6 Full

 


Eset 5 i henüz kullanmaya başlamışken çok hızlı olan Eset 6. sürümünü piyasaya duyurdu. Henüz Türkiye'de yayınlanmadığı için program ingilizcedir.

İndireceğiniz programın kurulumu, açıklaması ve indirme linkleri aşağıdadır. Üstelik hiçbir kısıtlama olmadan kullanabileceğiniz bir hale getireceksiniz. Yani fulldür.

Bütün rar şifreleri: oLchY

Eset Nod32 Antivirüs 6
32-bit (x86)
64-bit (x64)

Eset Nod 32 Smart Security 6
32-bit (x86)
64-bit (x64)

Full yapmak için gerekli program TNOD
TNod-1.4.2.1-final

Programı aşağıdaki yönergelere göre kurunuz.


Programımızın kurulumunu tamamladık. Şimdi full yapmak için indirdiğimiz programın kurulumuna başlıyoruz. Aşağıdaki yönerglere göre kurulumu yapınız.


Programın kurulumunu tamamladık.

Şimdi programın ilerde Eset tarafından zararlı bir yazılım olarak algılanıp silinmemesi için aşağıdaki işlemleride sırasıyla yapalım.

Sağ alt köşede saatin olduğu yerden Nod32 simgesine sağ tıklayıp Open Eset Smart Security 6 yı tıklayalım. Eğer Eset Antivirüsü kurduysanız Open Eset Antivirus 6 olarak görülür.


Nod32 penceresi açılacak. Burada F5 tuşuna basın ve alttaki gördüğünüz sayfa açılacak. Sırasıyla Computer -> Antivirus and antispyware -> Exclusions a tıklayın. Gelen ekranda Add tuşuna basalım ve programımızın kurulu olduğu dizini seçelim. OK deyip sayfayı kapatalım.


Ve sonuç programımız altta görmüş olduğunuz gibi full oldu. Vatana ve millete hayırlı olsun.

This entry was posted in
    Tüm hakları yalnızlığıma aittir. Blogger tarafından desteklenmektedir.